Ademcoaching

ademcoaching

Gert-Jan en Mickey zijn alle twee gediplomeerd ademhalingscoach en razend enthousiast over de positieve invloed die ademhalen op je lichaam en geest kan hebben. Hunn ademcoaching helpt u hierbij. Beiden volgden hun opleiding bij Herleva in Almere.

Somberheid en chronische klachten

“In ons dagelijks leven zijn we er over het algemeen op gericht om over negatieve ervaringen en emoties heen te stappen. Dit is iets wat je lang kunt volhouden maar wat zich uiteindelijk toch tegen je kan keren. Het wegstoppen van die gevoelens kan zich uiten in somberheid en soms ontstaan er zelfs chronische nek-, schouder- en maagklachten of andere lichamelijke ongemakken.”

Ademcoaching is bevrijding door ontspannen ademhaling

Tijdens een ademsessie van Boezt, in groepsverband of 1-op-1, begeleiden Mickey en Gert-Jan mensen naar een gezonder en meer ontspannen ademhaling. “Onze ademhaling is essentieel voor de gezondheid en het moet vrij door lichaam en geest stromen. Wij leren mensen bewust te worden van hun ademhaling, waardoor blokkades die zijn opgeslagen in het lichaam worden opgeheven. Je kunt emoties toelaten zonder erover te hoeven praten. Veel mensen ervaren dat als een enorme bevrijding. Je kunt ook heel fijne emoties ervaren tijdens deze oefening. Bijvoorbeeld gevoelens van liefde, voor jezelf en voor de mensen om je heen.”

Zuurstof, levensenergie en loslaten

“Er zijn verschillende ademtechnieken die invloed hebben op verschillende geestelijke en lichamelijke processen. Zo kun je je richten op ontspanning maar je kunt ook meer energie en focus creëren. Via de verbonden ademhaling leer je hoe je emoties toelaat.

Hoe het werkt? Met een verbonden ademhaling laat je de pauze die er normaal tussen een in- en uitademing is weg. Je verbindt de inademing en uitademing met elkaar. Tijdens de inademing adem je zuurstof en levensenergie in en de uitademing staat voor loslaten. Door deze ademhaling krijg je meer zuurstof binnen dan normaal, wat van alles losmaakt in lichaam en geest. Er kunnen emoties, angst of oude pijn loskomen, hier kun je simpelweg doorheen ademen, ze komen en gaan als golven die het strand aantikken en zich weer terugtrekken.

Je zult zien dat na een sessie bij Boezt jij in jouw kracht komt te staan en meer plezier en ruimte in jezelf ervaart. Lichamelijke klachten zullen verminderen of zelfs verdwijnen.”

Ja, ik wil me direct aanmelden! Bekijk op deze pagina ons rooster.

Los

  • Losse les €15,- 
  • 5- rittenkaart €65,- *

*Ademsessie is 60 minuten
* 5 Rittenkaart ademsessie is 8 weken geldig