Boezt at sea

  • -
ademcoach

Boezt at sea

Category:Updates Tags : 

Na alle ademsessies op het vaste land, ga ik ze deze zomer ook op zee geven. Dit doe ik vanaf de trimaran ‘Hunky Dory’ uit Den Helder. Ik neem u een hele dag mee aan boord van deze boot en gaan we de oefeningen op het water doen. Mocht het weer dit toelaten, dan leggen we misschien ook nog aan op de Razende bol voor Den Helder. De datum die we hiervoor gepland hebben is zaterdag 22 juni.

Unieke sessie met Gert Jan als ademcoach

Voor het eerst zal ik deze sessies dan op het water gaan geven en dat is ook voor mij nieuw. Het lijkt me geweldig mooi om dit vanaf het water te doen en ik u mag begeleiden met de ademhaling. De dag zal beginnen om 09:30 uur en ontvangen we u met een kopje koffie of thee. Daarna gooien we daarna de trossen los en verlaten we de haven van Den Helder.

Gedurende de dag doen we de ademsessies, gaan we een lekker stukje zeilen en genieten en doen we aan meditatie. Kortom, dit is pure ontspanning!

Deze unieke dag is inclusief een lekkere lichte lunch.

Aan het einde van de middag, rond 17:00 uur, bent u op dezelfde plaats weer terug.

Kosten van deze ademsessie at sea

Ik bied u deze unieke dag aan voor €100,-

Mocht u nu op voorhand al interesse hebben dan kunt u zich alvast aanmelden via het contactformulier op deze website en neem ik binnenkort contact met u op maar vol is vol. Meer informatie over de boot waarmee we gaan varen kunt u nalezen via https://www.waddenzeezeilen.net/

Wie doet er mee?