Kinderyoga

kinderyoga den helder

Er staat een heerlijk yoga seizoen voor de deur bij Boezt. Met het thema ‘Natuur-Lijk’. We duiken de wondere wereld in van de Natuur, ons eigen natuur en alle elementen die hierbij horen. We kijken naar binnen, in ons eigen lichaam en welke oefeningen je kunt doen om je eigen Natuur te leren kennen. We leren hoe we de Natuur hierbij kunnen gebruiken. Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je kunt voelen wat je nodig hebt en wat je wilt. Zodra je weet wat je wilt kunnen we ergens naar groeien. Net als een plant die groeit naar het licht of een wortel de aarde in gaat.

Positieve invloeden door Kinderyoga

De yogales bij Boezt brengt kinderen op speelse wijze in aanraking met yoga. Elke les is een ontdekkingsreis waarbij zelfvertrouwen, evenwicht en ontspanning centraal staat. Yoga heeft op elk kind een positieve invloed. Kinderen worden zich bewust van hun lijf en wat zij voelen en denken. . Daarnaast draagt het bij aan de ontwikkeling van:

  • Een goede lichaamshouding
  • Contact maken met jezelf en de ander
  • Positief denken en zelfvertrouwen
  • Ontspanning en vrije ademhaling
  • Stilte
  • Liefde voor jezelf en voor de ander

De yogalessen bestaan onder meer uit: meditatie, opwarmoefeningen, houdingen, ademoefeningen, massagespel, ontspanning, visualisatie, kringgesprek, dans, zang en tekenen. Daarnaast speelt de natuur een belangrijke rol. Natuur nodigt uit tot rust, avontuur, verwonderen en ontdekking. De natuur nemen we naar binnen maar zullen als dat kan ook buiten zijn. We werken écht met de natuur samen. Denk aan oefeningen zoals de boomhouding, mediteren in het bos, mandala maken van bladeren en bloemen of eetbare natuur proeven.

Praktische informatie

De kinderyoga zal per kwartaal gegeven worden, vanaf April 2021.
Kwartaal 2: april- juni 2021
Kwartaal 3: juli-september 2021 (is korter i.v.m. de zomerstop)
Kwartaal 4: oktober-december 2021

Lesgeld
Inschrijving en betaling voor de Kinderyoga bij Boezt geschiedt per vol kwartaal. Als het kwartaal al gestart is, betaal je slechts het aantal lessen dat jouw kind dat kwartaal nog afneemt.

Lesgeld vanaf april 2021
Groep 5 tot 7 jaar: 60 minuten is €11,00.
Groep 8 tot 12 jaar: 75 minuten is €12,50.
Proefles: €10,-

Het totale lesgeld dient te worden voldaan 2 weken vóór het begin van de eerste les. Het lesgeld is niet retourneerbaar, lessen zijn niet overdraagbaar en gemiste lessen worden niet vergoed, tenzij een les wordt afgezegd door Boezt.

Betaling
De betaling kan gedaan worden door:

Betaalverzoek
We sturen je een link per mobiele telefoon.

Overmaken
Op bankrekeningnummer (IBAN) NL08INGB0682777056 t.n.v. Hr GJH Wit, Mw M Makelaar.

Je kind is van harte welkom !
Proefles aanvragen of direct inschrijven kan via boeztdenhelder@gmail.com of bel naar 0628102262