Positiviteit krijg je altijd terug!

  • -
positief

Positiviteit krijg je altijd terug!

Category:Updates Tags : 

De meeste mensen weten inmiddels wel dat ik naast mijn werk als slager ook ademcoach ben. Dit doe ik vol overgave en sta hier heel positief in, en dat breng ik ook graag over. Maar hoe mooi is het dan dat ik onderstaande mail ontving die ik jullie toch niet onthouden wil. Daarom de kop boven dit artikel ‘positiviteit krijg je altijd terug’.

Hallo Gertjan, 

Over je ademsessies..

Enige tijd geleden kwam ik in aanraking met Gert-Jan. We gingen buiten zwemmen. In zee en in de Boatex. Voorafgegaan door een mooie oefening in ademen. Gert-Jan’s rust en ervaring, zijn kennis en optimisme ervaarde ik meteen als vertrouwd. Controle over je angsten en de weet dat je op jezelf kunt vertrouwen. Door te oefenen, met zorg de grenzen van het onbekende op te zoeken. In zee is de enige zekerheid die je hebt het vertrouwen in jezelf.. al het andere is overdonderend te groot. 

In het kielzog van het zwemmen heb ik de ademsessies mogen bijwonen. Nu laatst in het mooie kerkgebouw aan de gracht. Rust vinden vanuit controle over de eigen ademhaling. 

Als specialist in de GGZ geef ik dit weer door aan de mensen die mij hun angsten en onzekerheden toevertrouwen. Regelmatig adviseer ik mensen zich te verwennen met de ademsessies bij Ger-Jan. Wat tot prachtige ervaringen leidt.

Henry ten Hoeve | Verpleegkundig Specialist GGZ, FamilySupporters Noordkop.