Wim Hof methode

Wim Hof methode

In 2017 is Gert-Jan afgestudeerd als Wim Hof instructeur en is hij via zijn bedrijf Boezt vastbesloten om meer mensen kennis te laten maken met de prachtige methode van de beroemde ‘iceman’. “Cursisten komen bij mij met bijvoorbeeld lichamelijke of geestelijke klachten of zijn klaar voor een nieuwe start. Ik weet dat het beoefenen van de Wim Hof Methode veel invloed kan hebben op deze situaties, het draagt bij aan een gezonder leven.”

Contact met hart, autonome zenuwstelsel en immuunsysteem

“Hardlopen door de sneeuw of zwemmen door ijswater hoeft echt niet om toch de positieve effecten van de Wim Hof Methode te ervaren. De methode begint voor iedereen met ademhaling en meditatieoefeningen. Via die technieken maak je contact met je hart, je autonome zenuwstelsel en jouw immuunsysteem en dat heeft een positieve invloed op je bloedcirculatie. Hierna wordt het lichaam blootgesteld aan kou waardoor je de spieren en de aderen traint. Het menselijk lichaam is tot meer in staat zodra het daar fysiek en mentaal toe gezet wordt. Door iedere dag met de Wim Hof Methode bezig te zijn voel ik me sterk, gezond en gelukkig!” 

Ademhalingsoefeningen, mindset en koudetraining met Wim Hof methode

Een betere versie van jezelf creëren, dat is wat Gert-Jan wil bereiken bij mensen met de workshop van de Wim Hof Methode. “Het is simpel en enorm doeltreffend. De drie pijlers van de workshop van Boezt zijn ademhalingsoefeningen, mindset en koudetraining (het ijsbad). Ik leg precies uit hoe het werkt en wat er in het lichaam gebeurt. Met de ademhalingsoefeningen kun je een enorme rust creëren. Ik leer deelnemers een heel mooie stilte te bereiken, zodat ze beter opgewassen zijn tegen stress.

Boezt verzorgt workshops in de Wim Hof Methode.  De aanvang is 14.00 uur en de dag loopt rond 18.00 uur ten einde. 

Hoe ziet een workshop Wim Hof methode eruit?

14.00 uur, aanvang met koffie en thee
14.30 uur, start met theoretisch gedeelte
15.15 uur, ademhalingsoefeningen
15.30 uur, het ijsbad en yogahoudingen
16.15 uur, broodjes en warme bouillon
17.00 uur, afsluiting met ademhalingsoefening en ontspanning
17.45 uur, vragen ronde & eind

Wat neem je mee voor een workshop bij Boezt?
– Warme kleding
– een grote handdoek
– zwemkleding
– dekentje
*Maatwerk is uiteraard mogelijk.

Eerst volgende data workshop:
Zaterdag 26 september 2020
Zaterdag 28 november 2020

Kosten zijn 99 euro per persoon, waarbij koffie/thee, broodjes en bouillon zijn inbegrepen. Bedrag voor de workshop dient vooraf betaald te worden.